Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować z dodatkiem soli, odsączyć od wody, dodać mleko, masło i ubić tłuczkiem. Podzielić na 2 części . Do jednej dodać ugotowaną i poszatkowaną marchewkę, ziemniaki będą miały pomarańczowy kolor. Szpinak sparzyć wrzątkiem, odcedzić i wycisnąć sok , dodać go do drugiej porcji ziemniaków, dodać pokrojony koperek, będą miały zielony kolor

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyglądają cudnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    z marchewką najlepsze:P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    super masz pomysły :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    bas113

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    pomysłowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ekstra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !