Sposób przygotowania

Ser zmiksować z 3 łyżkami jogurtu. Żelatynę wsypać do reszty jogurtu, mieszać do rozpuszczenia, połączyć z serem. Pomidory obrać ze skórki i pokroić w kawałki. Szczypiorek i pomidory wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem. Podłużną formę wysmarować olejem i przełożyć do niej masę serową, wyrównać wierch. Wstawić do lodówki na ok. 3,5 godziny. Podawać krojony w plastry, np. z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !