Sposób przygotowania

Cukier rozwiercić z masłem dodając po łyżce sera. Następnie masę serową podzielić na trzy części. Trzy różnokolorowe galaretki rozpuścić w szklance wody (każdą oddzielnie) i ostudzić. Do każdej części masy serowej dodać galaretkę mieszając powoli. Tortownicę wyłożyć biszkoptami. Ścięty ser wyłożyć na biszkopty w różnej kolejności kolorów (np. zielona, czerwona, żółta). Na wierzchu polać tężejącą czwartą galaretkę np. pomarańczową. Można także ułożyć na serze dowolne owoce sezonowe i dopiero zalać galaretkę. Pycha! Polecam:-)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    Serniki mogę jeść na okrągło
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    DOBREEEEEEEEEEEE
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !