Sposób przygotowania

Z pierwszych pięciu składników zagniatamy ciasto i wkładamy na 1 godzinę do lodówki. Przygotowujemy farsz: pieczarki i cebulę drobno siekamy, marchew ścieramy na tarce, czosnek miażdżymy - wszystko podsmażamy na oleju. Jaja, śmietanę, ser biały, miksujemy.
Ciasto rozwałkowujemy i wykładamy nim formę do tarty. Smarujemy musztardą. Następnie wykładamy farsz pieczarkowy i całość zalewamy serowym sosem. Posypujemy wierzch papryką w proszku. Pieczemy około 40 minut w rozgrzanym piekarniku do 180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SKOSZTOWAŁABYM
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ŁADNE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !