Sposób przygotowania

Umyte i obrane ziemniaki pokroić w kostkę oraz marchewkę i pietruszkę, parykę. Zagotować bulion i wrzucić ziemniaki marchew i fasolę szparagową i pieruszkę. Gortować 10 min., po tym czasie wrzucić paprykę i zielony groszek, gotować jeszcze 5 min. osączyć i przestudzić. Gdy już warzywa będą zimne mieszamy z majonezem i pokrojonymi w kostkę jajkami i pietruszka dodajemy do smaku sól i pieprz.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    uwielbiam sałatki,a ta brzmi bardzo zachęcająco do wyprobowania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !