Sposób przygotowania

Przygotować marynatę: piwo zagotować z solą i przyprawami, schłodzić. Filety trzymać w marynacie 24 godziny. Wyjąć, osuszyć, panierować w mące i smażyć na oleju na złoty kolor. Polać keczupem. Podawać z frytkami lub ziemniakami z wody i zileoną sałatą ze śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ciekawy pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe danie
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    lubię śledzie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dla mnie to nowatorskie podejście do śledzia.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    takich nie jadłam - to coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    z tym piwem to nowość dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !