Sposób przygotowania

Warzywa korzeniowe dokładnie wyszorować i ugotować w łupinkach, ostudzić, obrać i pokroic w kostkę. Ogórka pokroić w dobną kostkę. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i przelać wrzącą wodą. Groszek i kukurydzę dokładnie odsączyć. Jajka ugotowac na twardo i pokroić drobno. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Włożyć 2-3 łyżki majonezu. Wymieszać, przełożyć do salaterki, posypać natką. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Bardzo podobną robię, jest pyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszna, tradycyjna najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    na zdjęciach niestety nic nie widać
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    dorota20w, to dokładnie tak, jak na niektórych Twoich....
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze jest dobra.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !