Sposób przygotowania

Cukier i jajka dobrze ubić mikserem.Mąkę i proszek do pieczenia przesiać przez sito.Margarynę roztopić i ostudzić.Do masy jajecznej dodawać na przemian mąkę z proszkiem i maślankę.Wszystko wymieszać.Wlać margarynę i dokładnie wymieszać.Ciasto wlać do foremki babkowej wysmarowanej margaryną i wysypanej bułką tartą.Jagody oprószyć mąką i wysypać na ciasto.Piec 35-40 minut w temperaturze 180 stopni.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    wygląda smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo smakowita ta babeczka, aż ślinka cieknie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Alez pysznosci, poprosze kawaleczek :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ale smakołyk:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Fantastyczna baneczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Mniam , z jagodami... Ma takie ładne kolory:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !