Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z cynamonem, dżemem i bitą śmietaną
Kroki postępowania
W drugiej misce przygotowujemy mokre składniki- mleko, jajka, olej. Mieszamy.
mąka pszenna | 320 g |
cukier | 165 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżeczka |
cynamon | 1 łyżeczka |
jajko | 2 szt |
mleko | 1 szklanka |
olej | 84 g |
sól | szczypta |
dżem truskawkowy | 150 g |
śmietana kremówka | 150 g |
fix do śmietany | 1 szt |
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: