Sposób przygotowania

Wszystkie składniki ciasta (piwo,woda,2 jajka,sól,mąka) zmiksowac i usmażyć cienkie naleśniki.
Cebulę drobno posiekać.Kiełbasę obrać z osłonki i pokroić w kostkę.Na patelni rozgrzać odrobinę oleju,wrzucić kiełbasę i cebulę doprawić solą i pierzem i usmażyć.Jajka wybić do garnuszka.Do kiełbasy wlać jajka i usmażyc jajecznicę.Na naleśniki rozłożyć jajecznicę,zwinąć jak krokiety i obsmażyc z obu stron na rumiano,na oleju.Na talerzach ułożyć naleśniki i polać sosem chrzanowym.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    takich naleśników jeszcze nie jadłam, inne i zarazem ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    jeszcze tak nie próbowałem
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !