Sposób przygotowania

Wszystkie składniki ciasta (piwo,woda,2 jajka,sól,mąka)zmiksować i usmażyć cienkie naleśniki.
Rozmrożony szpinak odparować.Jajka dokładnie roztrzepać widelcem w garnuszku i wlać do szpinaku,dodać kokos i przyprawić solą,pieprzem,czosnkiem i gałką muszkatołową.Ser pokroić w kostkę i wymieszać ze szpinakiem.Na naleśniki rozłożyć szpinak,zwinąć jak krokiety i obsmażyć z obu stron na rumiano,na oleju.Na talerzach ułożyć naleśniki i polać sosem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Piwne krokieciki ze szpinakiem - warto wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    super połaćzenie wszystkich skłądnikó
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ale fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !