Sposób przygotowania

Truskawki oczyścić,umyć, zmiksować z połową cukru i sokiem truskawkowym. Przełożyć do metalowej miski i zamrażać 1 godz. Białko ubić razem z resztą cukru w gorącej kąpieli. Gdy masa będzie miała konsystencje kremu, dodać pianę. Deser rozłożyć w pucharkach, ponownie schłodzić.
Wierzch lodów udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !