Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany kwiaty cukinii mięsem mielonym, serem i papryką
Kroki postępowania
Ja zbieram je rozkwitnięte , usuwam ze srodka ten pączek żółty, opłukuję je pod zimną wodą i zostawiam by wyschły.
mięso mielone wieprzowe | 100 g |
papryka żółta | 1/2 szt |
ser żółty | 1 łyżka/ szafir długodojrzewajacy |
natka pietruszki | 1 łyzka |
Kminek mielony Prymat | 2 szczypty |
sól do smaku | 2 szczypty |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 szczypty |
cukinia | 6 szt/ kwiaty świeże |
jajko | 1 szt |
mąka pszenna | 2 łyzki |
woda | 2 łyżki |
sól do smaku | 2 szczypty |
olej do smażenia | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: