Sposób przygotowania

KREM
Galaretkę rozpuścić w 1 szkl gotowanej wody i odstawić do wystygnięcia.
Schłodzoną śmietanę ubić w trakcie ubijania dodać cukier puder, śmietan fix i tężejącą galaretkę.

POLEWA
Do rondelka włożyć krówki i mleko, mieszać na wolnym ogniu aż się rozpuszczą krówki.

CIASTO I
KREM
CIASTO II
POLEWA
Polać ciasto polewą i posypać krojonymi orzechami włoskimi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    jakie apetyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Ta polewa mnie się spodobała.A ja się bawię w gotowanie mleka w puszce i po co? :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Często robię i polecam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ja też czasem robię bardzo podobne, godne polecenia, palce lizać!!! Tylko zamiast krówek używam gotowej masy krówkowej:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !