Sposób przygotowania

Natkę posiekać, oliwki pokrioć na kawałki.Pomidory osączyć z oliwy posiekać.Ser pokroić w drobną kostkę.wymiesać z natką oliwkami i pomidorami, przyprawić do smaku szczyptą pieprzu.Jabłka umyć osuszyć.Odkroić kapelusze, wydrążyć miąższ usuwając gniazda nasienne skropić wewnątrz sokiem z cytryny.Jabłka napełnić farszem serowym przykryć kapeluszami.Formę wysmarować tłuszczemWłożć jabłka ,Pic w temp 180 stoni przez 20 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    bardzo ciekawe szkoda,że zdjęcia nie ma jak wygląda;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dla mnie coś nowego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !