Sposób przygotowania

Piers kroimy na długie kawałki solimy .Obtaczamy w mące potem w jajku i na koniec w tartej bułce zmieszanej z parmezanem .Smażymy

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyglądają bardzo apetycznie:)
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Też takie robię! Mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !