Sposób przygotowania

Do gotującego się bulionu dodajemy pokrojone w kostkę warzywa. Kiedy będą już miękkie dodajemy rozrobioną śmietanę w mąką. Doprawiamy do smaku. Pod koniec gotowania dodajemy ugotowany wcześnie w osolonej wodzie makaron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona pomiodowa
  • -1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    czytam te przepisy i widzę nic ciekawego wystarczy otworzyć książkę kucharską i to samo znajdę
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    Ewelinka poczytaj swoje jeszcze raz tam na pewno znajdziesz same nowości
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    aggankx

    nic dobrego ;(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !