Sposób przygotowania

Gotujemy brukselkę w osolonej wodzie. Oddzielnie gotujemy wody 1/2 szklanki i dodajemy, zmniejszamy ogień i wlewamy śmietanę i wrzucamy żółty ser.Dodajemy serek topiony, szczyptę mąki i doprawiamy.
Danie doskonale pasuje jako dodatek do mięs.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Można użyć innego warzywa?
  • 0
    original
    Opublikowano

    basik00

    muszę wypróbowac :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    brukselki nie znam, znam brukselę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wypróbuję:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jak dla mnie super:) uwielbiam brukselkę:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    fajnie byłoby zjeść brukselkę w brukseli
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    brukselki nie jadłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dziwne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !