Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wymieszać i wyrobić ciasto. Włożyć do lodówki na 1 godzinę. Podzielić na dwie części.
1 część wyłożyć na blachę na to utarte jabłka i położyć druga część.
Ubić białka i posypać grubym cukrem. Piec w gorącym piekarniku ok. 180 st.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię jabłeczniki. Mniam.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jabłecznika nigdy nie odmawiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    to lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    fajne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !