Sposób przygotowania

Z mąki, jajek, soli, mleka i wody przygotować ciasto naleśnikowe. Na patelni usmażyć naleśniki. Utrzeć ser dodając do niego cukier, cukier waniliowy, rum, rodzynki i 2 łyżki śmietany. Usmażone posmarować twarogiem, zwinąć w rulony i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Naleśniki polać śmietaną, zapiekać około 15 minut w temp 180 stopni. Naleśniki można dodatkowo posypać rodzynkami.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepyszne i na dodatek z rodzynkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    przysmak mojego męża;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    w3ygladaa apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ma moc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale. Uwielbiam naleśniki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    robię często naleśniki z serem, ale jeszcze nigdy nie dodawałam rodzynek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !