Sposób przygotowania

Ciasto: jajka ubij mikserem z cukrem, następnie dodaj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i cynamonem. Dokładnie wymieszaj. Blache wyłóż papierem do pieczenia i wlej ciasto wyrównując. Piec w 180 stopniach ok.30 min. Po ostudzeniu przekrój na 2 blaty.

Krem: z mleka i proszków budyniowych przygotuj budyń, uważając, by się nie przypalił. Wystudź od czasu do czasu mieszając. Gdy budyn jest juz zimny zmiksuj go z margaryną.

Na blat ciasta przełóż krem, przykryj drugim blatem i lekko dociśnij. Ciasto posmaruj masą krówkową i udekoruj migdałami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !