Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowy sernik, czyli pyszne ciasto na zimno :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki | 200 g |
masło | 100 g |
twaróg | 1000 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 20 g |
cukier | 7 łyżek |
brzoskwinie w puszce | 3-4 połówki |
brzoskwinie w puszce | 2 puszki |
galaretka brzoskwiniowa | 2 szt |
galaretka wiśniowa | 1/2 szt |
śmietana 30% | 1 szklanka |
cukier wanilinowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: