Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, opłukać i gotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Po przestudzeniu zemleć je. Ugotowane na twardo jajka ostudzić, obrać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć z nich żółtka. Do żółtek dodać pieczarki, posiekany szczypiorek i rozdrobnić je widelcem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowany farsz nakładać do jajek i smarować je majonezem.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe jak smakują
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fantastyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie się prezentują :)
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    też takie robię! są naprawdę pyszne! \"+\"
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    jakaś odmiana
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajne jaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    jaja zawsze mi smakują nawet faszerowane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa92

    super;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygląda smakowicie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dobre pod odpowiedni napój
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ładne jaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    też takie robię, są pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja dodaję natkę pietruszki i też farsz jest świetny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !