Sposób przygotowania

Ubic pianę z białek, dodając stopniowo cukier puder. Dodac konfiturę, wymieszac. Wyłożyc do naczynia do zapiekania i wstawic do gorącego piekarnika. Gdy legumina sie zarumieni wyjęc i polac śmietanką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Fajne i lekkie.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    ciekawe jaka w smaku?
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pycha, polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    tego nie jadłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    słodkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !