Składniki:
wątroba | 0,5 kg |
krew | 2 szkl |
okrawki ugotowane | 300 g |
majeranek | 1 łyżeczka |
podgardle ugotowane | 250 g |
jelita wieprzowe cienkie | |
sól | |
pieprz | |
kasza gryczana | 1,50 ugotowana w rosole |
wątroba | 0,5 kg |
krew | 2 szkl |
okrawki ugotowane | 300 g |
majeranek | 1 łyżeczka |
podgardle ugotowane | 250 g |
jelita wieprzowe cienkie | |
sól | |
pieprz | |
kasza gryczana | 1,50 ugotowana w rosole |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: