Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy wzdłuż na połówki.

Wyjmujemy żółtka i ucieramy je z chrzanem ( najlepszy do tego jest ten w małych słoiczkach z niebieską nakrętką, ma najdelikatniejszą konsystencję) i śmietaną na gładką masę, dodajemy sól i pieprz.

Tak przygotowanym farszem nadziewamy połówki jajek i posypujemy rzodkiewką pokrojoną w drobną kosteczkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    jakie apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają świetnie ,wypróbuję
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Jajuszka zawsze chodliwe....
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pięknie się prezentują!
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ładnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !