Sposób przygotowania

Cukier zalewamy przegotowaną wodą, mieszamy. Gdy się rozpusci zagotowujemy syrop. W miare, gdy gęstnieje dodajemy sok z cytryny (koniecznie bez pestek), rum i esencję. Ucieramy przez około 30 minut.


Przepis ten umiesciłam wczesniej na forum gotujmy.pl pod nickiem dasada1

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawy ten lukier
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mundek1011

    super dodatek do ciast
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !