Sposób przygotowania

Bekon pokroić w kostkę i smażyć na patelni.
W misce wymieszać ze sobą mąkę, sól i proszek do prania. W drugiej misce połączyć jajka, mleko i olej. Płynne składniki połączyć z suchymi składnikami, dodać usmażony bekon, wszystkie składniki przemieszać.
Piec ok 20-30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 st

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Jeszcze nigdy nie jadłam muffinek na słono, ale ten przepis mnie zainteresował...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    interesujące:) ciekawe jak smakuja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super, muszą być dobre!
  • 4
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    pomyslowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ekstra gites-majonez
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smakowite
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smakowite
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    na pewno są smaczne pomimo iż pisze że wymieszać z proszkiem do prania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajna wersja babeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pyszne te wytrawne muffinki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !