BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i smażymy na maśle czosnkowym, gdy cebulka się zrumieni dodajemy do niej oczyszczone, pokrojone rydze i smażymy. Ziemniaki i marchewkę obrać, pokroić w kostkę i dodać do grzybów, podlewając odrobiną rosołu, całość dusimy na małym ogniu pod przykryciem, w trakcie duszenia dodajemy posiekane ząbki czosnku.
Warzywa z grzybami przekładamy do garnka, zalewamy rosołem, wsypujemy makaron i gotujemy go w zupie, dodajemy przyprawy takie jak paprykę, kminek, pieprz, sól, susz grzybowy, gdy makaron będzie lekko twardy dodajemy już tylko śmietanę i dstawiamy zupę z palnika.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mitek111

    chyba się na nią suszę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Niebieska

    takiej jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !