Sposób przygotowania

Ciasto:
Żółtka, olej wodę zmiksować, dodać mąkę, 1 szkl cukru, proszek do pieczenia i kakao, wszystko razem zmiksować.Z białek ubić pianę, dodać delikatnie do masy, wymieszać.Brytfannę wysmarować tłuszczem, wlać ciasto i upiec w 180 stop. przez 30 minut.
Krem karpatkowy przyrządzić według przepisu na opakowaniu, wyłożyć go na ciasto.
Na masie ułożyć pokrojone ananasy.
Posypka wiórkowa:
Margarynę rozpuścić z cukrem pudrem, dodać wiórki kokosowe, przesmażyć na złoty kolor.
Posypkę wyłożyć na ciasto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    lubię coś takiego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomite ciasto to musi być.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo fajne połączenie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !