Sposób przygotowania

Umyty,obrany z grubych błon rabarbar kroimy w drobną kostkę,dokładnie umyte, pozbawione szypułek truskawki odsączamy na sicie. Do sokownika wkładamy przygotowany rabarbar, przysypujemy cukrem, rozkładamy truskawki i parujemy. Gorący sok, bezpośrednio z sokownika, zlewamy do wygotowanych butelek, szczelnie zamykamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszny jest taki sok :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    musi być smaczne, ale spróbuję za rok
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Troch się spóźniłam spróbuje za rok
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !