Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Krok 1

Filety z indyka rozbić ,posypać kucharkiem i pieprzem.
Rozsmarować na nich musztardę,nałożyć po plasterku sera i szynki.
Miekkie masło połączyć z posiekanym czosnkiem i posiekaną natką pietruszki,wymieszać.Nałożyć na ubite filety i dodać po plasterku surowej pieczarki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Czyki

    O ja już się częstuję:)jakie to apetyczne:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agata3

    uwielbiam ale z indyka nie jadłam jeszcze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Michał2

    pysznie wyglądają:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    konkretny obiad
  • 0
    druk3
    Opublikowano

    2milutka

    pyszne mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    uwielbia takie kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    mitek111

    piękne:) mi nigdy nie udały się takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mniam

    Pyszne kotleciki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    romanrafal

    piękny i bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszne mięsko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !