Sposób przygotowania

Z podanych skladnikow zagniatamy ciasto i formujemy kule.Dzielimy na dwie czesci,jedna wieksza i mniejsza.Wkladamy do lodowki.Blache wykladamy papierem do pieczenia.Wykladamy dno wieksza czescia ciasta i pieczemy okolo 15 minut.Wyjmujemy i wykladamy na podpieczine ciasto ugotowny budyn i ubita piane z bialek z polowa szklanki cukru i budyniem czekoladowym.Na wierzch scieramy pozostale ciasto.Pieczemy jeszce okolo 45 minut w temp.180 stopni

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    muszę takie zrobic
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Słodkość nie do odparcia.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    super przepis, muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pychotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ?wietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !