Sposób przygotowania

Fasolę opłukać i zalać ciepła wodą, wylać wodę i ponownie zalać ciepłą wodą. Zostawić na jeden dzień.
Przygotowujemy wywar z kostek rosołowych. wrzucamy fasolę, liśc laurowy, ziele angielskie i gotujemy.
Kiełbasę kroimy w kosteczkę i delikatnie smażymy na patelni. Wrzucamy do garnka gotujemy godzinę i następnie odlewamy troszkę zupy i dodajemy koncentrat pomidorowy do odlanej części i mieszamy. Dodajemy do reszty. Dodajemy szczyptę majeranku. Robimy zasmażkę z mąki i dodajemy do reszty. Gotujemy tak długo dopóki fasola będzie miękka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    nero

    To może byc niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo lubię taką fasolkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Apetycznie wygląda.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    wygląda zachęcająco!!
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Apetyczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    zjadłabym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna200

    Wygląda super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo lubię to danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dla mnie super danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !