Sposób przygotowania

Ryby pokroić obsmaży na oleju, grzyby oczyścić pokroić w plasterki, papryke pokroić w kostkę, ceulę pokroić w kostkę zeszklić na maśle, dodac grzyby, przesmażyć dodac papryke chwile poddusić. Jajka rozkłucić ze śmietaną połączyć z serem i posiekaną natką przyprawić solą i pieprzem. Masę dodac do grzybów i wymieszać. Odsmażoną rybę dać do naczynia żaroodpornego i zalać masą grzybowo-śmietanową. Piec ok 20 minut w 200 stopniach

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Taka ryba musi być pyszna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    borgia

    No nic... poczekam na dostawę pstrąga, bo grzyby będą musiały być mrożone. Ale za to będą prawdziwki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwiebiam rybke
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ryba + grzyby + śmietana + ser = WNM Baśkowa :P Przepis pierwsza klasa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    wysmienite
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    ryby są najlepsze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    super przepis
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    po grzybki to do lasu...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    po grzybki to do lasu...
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !