Składniki:
filety z ryby morskiej | 60 dkg |
ocet | 3 łyżki |
cebula | 15 dkg |
marchew | 15 dkg |
Liść laurowy suszony Prymat | |
przecier pomidorowy | 10 dkg |
olej | 1 łyżka |
sól, ostra papryka | do smaku |
natka pietruszki | 4 łyżki |
papryka czerwona | 15 dkg |
filety z ryby morskiej | 60 dkg |
ocet | 3 łyżki |
cebula | 15 dkg |
marchew | 15 dkg |
Liść laurowy suszony Prymat | |
przecier pomidorowy | 10 dkg |
olej | 1 łyżka |
sól, ostra papryka | do smaku |
natka pietruszki | 4 łyżki |
papryka czerwona | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: