Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w piórka, paprykę w paseczki, czosnek w plasterki. Podsmażamy na oliwie.

Gdy warzywa zmiękną dodajemy ocet balsamiczny, cukier, sól, pieprz, oliwki oraz koncentrat pomidorowy, dolewamy wodę, mieszamy i dusimy razem pod przykryciem.

Kawałki ryby posypujemy solą i pieprzem, obtaczamy w mące i smażymy na złoty kolor z obu stron. Układamy na uduszonych warzywach, przykrywamy i dusimy jeszcze 2 minuty.

Podajemy z ugotowanym na sypko ryżem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Wygląda znakomicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Oliwki lubie, ale z rybka jeszcze ich nie jadlam. Czas spróbowac :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !