Sposób przygotowania

Karczek opłukać i pokroić w plastry grubości ok. 0,5 cm. Układać w naczyniu obok siebie, posypując przyprawami i polewając delikatnie olejem. Pierwszą warstwę karczku obracamy i też przyprawiamy, natomiast kolejne warstwy przyprawiamy tylko z góry. Najlepiej zostawić w lodówce na ok. 12-15 godz. Smażyć na patelni najlepiej na małym ogniu używając oleju, którym było doprawiane mięso.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    dobry
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    tak go doprawiłem że palił przy wlocie i wylocie;]
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczny karczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie mięsko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !