MaxxiMUM możliwości!

Sposób przygotowania

Krakersy pokrusz i wsyp do miski. Posiekaj drobno pietruszkę. Do miski dodaj natkę, musztardę i mięso. Wbij jajko i dodaj sporo soli i pieprzu. Ugnieć całość i uformuj 6 kotletów o grubości 2 cm. Skrop mięso oliwą, przełóż na talerz, przykryj i wstaw do lodówki na ok. pół godz.
Warzywa umyj. Sałatę porwij na mniejsze części, pomidora, korniszony i cebulę pokrój w cienkie plasterki.
Na rozgrzanej przez 4 min, dużej patelni połóż kotlety i delikatnie przyciśnij łopatką. Smaż według uznania 3-4 minuty z obu stron. Bułki przekrój na pół i delikatnie przypiecz w tosterze lub na patelni. Układaj składniki na bułce wg gustu. Polej wszystko keczupem i musztardą. Smacznego!

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !