Sposób przygotowania

Seler umyć, drobno posiekać, gotować w bulionie warzywnym ok 30 minut. Cebulę drobno posiekać, usmażyc na łyżce oleju. Ugotowany seler wraz z cebulką zmiksować, dołozyć śmietanę i zagęścić mąką ziemniaczaną. Całość zagotować, doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.
Krem podawać z posiekaną natką pietruszki i grzankami.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam zupę selerową
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ślicznie wygląda i jest bardzo zdrowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pyszna jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    świetna zupa!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    właśnie szukałam pomysłu na zupę z selera naciowego bo mam go dużo w lodówce, fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prosta, apetyczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !