Sposób przygotowania

Kalarepki oczyścić i wyżłobić łyżką środki kalarepek.
wyjęte środki posiekać i odstawić. Kalarepki obgotować ok 10 min. Na oleju podsmażyć drobno posiekaną cebulę, dodać mięso i przyprawy i na koniec posiekaną kalarepkę ze środków i pokrojony w kostkę pomidor. Poddusić i odparować z nadmiaru płynu. Nadzienie wystudzić dodać jajko i wymieszać.. Nadziać kalarepki i ułożyć w brytwance .. posypać startym żółtym serem.. Zapiec ok 30 -35 min.
Podawać z sałatą i pomidorami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    wygląda smakowicie
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Psycholcia

    mniam:)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    kalarepka zdecydowanie tak
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    do wykonania :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajny przepis chyba wypróbuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    moze byc dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !