Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Mąkę,masło jajko i śmietanę wyłożyć na stolnicę, dodać szczyptę soli i zagnieść szybko kruche ciasto.Zawinąć w folię i schłodzić ok.30 minut.Przygotować sobie pozostałe składniki.Formę wysmarować margaryną.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Jajka roztrzepać ze śmietaną i przyprawić solą pieprzem i gałką muszkatołową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwi

    Fajny przepis
  • 1
    imgp6567-kopia
    Opublikowano

    Habibi

    bardzo lubię grzybki i takie wypieki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana1

    super tarta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetycznie wygląda
  • 1
    dscf4893-2
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smaczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janina

    Świetne smaki, pycha;)
  • 1
    06352a621d813e1627dd362f999db0c5
    Opublikowano

    Zdzisław

    bardzo smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny pomysł na grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam tarty a z takim nadzieniem delicje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !