Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mąkę,masło jajko i śmietanę wyłożyć na stolnicę, dodać szczyptę soli i zagnieść szybko kruche ciasto.Zawinąć w folię i schłodzić ok.30 minut.Przygotować sobie pozostałe składniki.Formę wysmarować margaryną.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Jajka roztrzepać ze śmietaną i przyprawić solą pieprzem i gałką muszkatołową.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwi

    Fajny przepis
  • 1
    dscn0031
    Opublikowano

    Habibi

    bardzo lubię grzybki i takie wypieki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana1

    super tarta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetycznie wygląda
  • 1
    dscf7529-2
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smaczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janina

    Świetne smaki, pycha;)
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    bardzo smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    świetny pomysł na grzybki
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam tarty a z takim nadzieniem delicje
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ależ ona musiała pachnieć w trakcie pieczeni, bo po upieczeniu, to pewnie natychmiast zniknęła ze stołu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna tarta
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszności widzę :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !