Sposób przygotowania

Ryż ugotować w 2 szkl wody z dodatkiem soli, odstawić pod przykryciem..
Rybę skropić sokiem z cytryny, posolić i panierować w jajku i bułce. Smażyć na rumiany kolor.
Cebule cukinie i paprykę pokroić w plasterki i wrzucić na olej, przysmażyć przyprawić do smaku solą i pieprzem ewentualnie dodać odrobinę vegety. Na podduszonych warzywach ułożyć rybę i na ok 5 minut pozostawić na wolnym ogniu pod przykryciem.. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Musi być pyszne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jakie śliczne, apetyczne i kolorowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MarianM

    Super podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elysse

    mmm .. smaczna rybka.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smacznie i kolorowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    ślicznie podane!
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    świetne zdjęcie super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszności :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    REWELACJA
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pięknie wygląda
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !