Składniki:
ryż do risotto | 400 g. |
bulion | 1 litr. |
cebula | 1 szt. |
białe wino | 1 kieliszek |
parmezan starty | 1 op. |
zielony groszek | 1 op. |
olej | 2 łyzki |
marchew | 1 op. |
por | 1 op. |
seler | 1 op. |
ryż do risotto | 400 g. |
bulion | 1 litr. |
cebula | 1 szt. |
białe wino | 1 kieliszek |
parmezan starty | 1 op. |
zielony groszek | 1 op. |
olej | 2 łyzki |
marchew | 1 op. |
por | 1 op. |
seler | 1 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: