Sposób przygotowania

Żeberka pokroić na porcje, natrzeć pieprzem, czosnkiem i solą. Pora drobno posiekać i wrzucić do garnka. Obsmażyć żeberka na patelni z rozgrzanym olejem. Gotowe przełożyć do garnka, podlać wodą i dusić z porem do miękkości. Dodać drobno posiekana papryczkę i koncentrat, 5 min. poddusić, doprawić do smaku solą i pieprzem. Potrawa najlepiej smakuje z ryżem na sypko.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !