Sposób przygotowania

1. Jabłka zetrzeć na grubej tarce i smażyć do miękkości.
2. Żelatynę rozpuścić w soku z jabłek lub 1/2 szklanki wody i dodać do jabłek

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    pychotka
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pyszna i jaka szybka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    bardzo dobra;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tez taka robie
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    potwierdzam bardzo dobra jest ta masa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o pyszzności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !