Składniki:
łopatka z dzika | 1 kg |
olej rzepakowy | 100 ml |
Kolendra cała Prymat | 1 łyżeczka |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
czosnek ząbki | 10 |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
łopatka z dzika | 1 kg |
olej rzepakowy | 100 ml |
Kolendra cała Prymat | 1 łyżeczka |
rozmaryn | 1 łyżeczka |
czosnek ząbki | 10 |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: