Sposób przygotowania

Szynkę wieprzową należy umyć, osuszyć i pokroić na kotlety, z porcji powinno ich wyjść 8- 10. Kotlety zbić tłuczkiem kuchennym, oprószyć solą i pieprzem z każdej strony. Jajka roztrzepać. Kotlety obtaczać w mące, w jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    I to się nazywa tradycyjne kotlety ! Pyszne i smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    U mnie też często są takie kotlety.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    nie ma to jak polska kuchnia;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    jadłam kiedyś kotleta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    jutro robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    kotlety są najlepsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    kotlety mogę jeść codziennie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ekstra kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny tradycyjny obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !