Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 2 szkl |
Farsz: | |
udziec barani | 200 g |
barani łój nerkowy | 200 g |
sól, sukier, pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
rosół wołowy | 2 litry |
woda | 2/3 (gotowana, posolona) |
polędwica wołowa | 200 g |
Ciasto: | |
mąka | 2 szkl |
Farsz: | |
udziec barani | 200 g |
barani łój nerkowy | 200 g |
sól, sukier, pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 ząbek |
rosół wołowy | 2 litry |
woda | 2/3 (gotowana, posolona) |
polędwica wołowa | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: