Składniki:
ser gouda | 250 g |
parmezan | 20 g |
mąka | 480 g |
woda | 240 ml |
oliwa | 1 łyżka |
drożdże świeże | 1/4 kostki |
przecier pomidorowy | wg uznania |
przyprawy | wg uznania |
ser lazur | 1 (błękitny) |
ser lazur | 1 (perłowy) |
mozarella | 150 g |
ser gouda | 250 g |
parmezan | 20 g |
mąka | 480 g |
woda | 240 ml |
oliwa | 1 łyżka |
drożdże świeże | 1/4 kostki |
przecier pomidorowy | wg uznania |
przyprawy | wg uznania |
ser lazur | 1 (błękitny) |
ser lazur | 1 (perłowy) |
mozarella | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: